Nogomet

Nogometni savez Bosne i Hercegovine i dalje ima povjerenje u Safeta Sušića

Branimir Korać • petak, 19.09.2014.
Nogometni savez Bosne i Hercegovine i dalje ima povjerenje u Safeta Sušića
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nogometni savez Bosne i Hercegovine dao je povjerenje Safetu Sušiću za nastavak vođenja reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine. Iako se nakon poraza od Cipra nagađalo kako bi mogao biti zamijenjen, do promjene nije došlo...

Sjednica Izvršnog odbora nije donijela neke nove potrese i smjenu izbornika. Safet Sušić ostaje na kormilu reprezentacije BiH iako je dio javnosti zazivao njegov odlazak razočaran nastupom na Svjetskom prvenstvu te porazom od Cipra na otvaranju kvalifikacija.

Ipak, čelni ljudi Saveza ostali su uz Sušića koji je dobio zadatak "predložiti plan priprema za naredne utakmice i što je sve potrebno poduzeti kako bi se Bosna i Hercegovina plasirala na Europsko prvenstvo."

Protiv Cipra, Bosna i Hercegovina nije izgledala dobro, upisala je domaći poraz 2:1 i sada više nema pravo na kiks. U listopadu je očekuju teški susreti protiv Walesa i Belgije u kojima će morati biti puno bolja ako misli do bodova.

Inače o Sušićevom odlasku nagađalo se još nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu kada se govorilo da je Sušić spreman za pauzu od trenerske karijere, međutim on je takvo što vrlo brzo opovrgnuo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.09.2014. u 11:47
    ali cu svejedno napomenuti da pricam o tome iako nista ne znam :D da se ne bi krivo protumacilo, ja stvarno ne znam nista o susicu osim onog sto se provlaci kroz medije, a to je da je atmosfera katastrofa iskljucivo radi njega. samo me iskreno nasmijala izjava gore :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.09.2014. u 08:29
    Malo fuli sa taktikom , i sa postavkama igraca deff.. Igraju mu igraci kontra pozicije od onih sto znaju najbolje , s tim da je malo poceo da forsira neke nove klince i zezno se opasno .. Lulic ne moze igrati beka , prcic i tin sven susis nema sanse da igraju sa jednom klasom kao pjanic , vise mu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.09.2014. u 06:57
    Balkanska škola
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2014. u 23:44
    Koji lopov ovaj Pape, pola mu momčadi iz bratove agencije. Neću se pravit pametan pa govorit koji jer ne znam, ali dosta se pisalo o tome, pogotovo nakon svjetskog. A ''man management'' iliti način komunikacije s igračima mu je u rangu Mancinija i Kovača.
    Obrisan korisnik