Nogomet

Medić: "Neugodno je što smo ispali od četvrtoligaša, ali igrači su vidjeli da nema laganog protivnika"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.09.2014.
Medić: "Neugodno je što smo ispali od četvrtoligaša, ali igrači su vidjeli da nema laganog protivnika"
Foto: Kristijan Komarica

Zagreb je jedini prvoligaš koji nije uspio proći u osminu finala Kupa, poražen je na gostovanju kod Opatije nakon izvođenja kaznenih udaraca. Trener Dražen Medić malo je izmiješao momčad, a novi igrači nisu mu donijeli potrebnu kvalitetu...

Pjesnici su doputovali u Opatiju kao veliki favoriti iako im je nedostajalo dosta igrača. Međutim, trener Dražen Medić od pričuva nije dobio ono što je željelo i prolaz u osminu finala nije ostvaren.

Nakon susreta nije bilo ljutnje, tek priznanje da momčadi nedostaje svježine i da oni koji su ušli u startnu postavu nisu bili pravi.

"Neugodno je to što smo izgubili od četvrtoligaša, ali igrači sada znaju da više nema laganog protivnika. U konstantnom pogonu bez dana odmora smo već godinu dana, igrači su potpuno iscrpljeni i pokušali smo odmaranjem četiri-pet igrača osvježiti momčad. Na žalost, oni koji su ušli, nisu bili pravi. Igrači su jednostavno bili prazni", rekao je Medić za Večernji list.

Priliku za popravljanje dojma Zagreb će imati već za vikend kada ga očekuje novo gostovanje na Kvarneru gdje će igrati u subotu od 19 sati protiv Rijeke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.09.2014. u 14:06
    Mislim da neće, navodno su u nekom dealu...:)
    Obrisan korisnik
  • Kit Karson25.09.2014. u 10:04
    Oće li ga gazda smijeniti ?
    Kit Karson