Nogomet

Video: Vedran Ćorluka dvostruki strijelac u tek trećoj pobjedi Lokomotiva

Branimir Korać • nedjelja, 28.09.2014.
Video: Vedran Ćorluka dvostruki strijelac u tek trećoj pobjedi Lokomotiva
Foto: EPA

Deveto kolo ruskog prvenstva Lokomotivu je donijelo susret protiv Amkara iz Perma u kojem je morao ići po sva tri boda. Skroman početak sezone stavio je Lokomotiv u donji dio ljestvice i pobjeda protiv Amkara bila je vrlo važna...

Amkar iz Perma nije uspio iznenaditi Lokomotiv u Moskvi. Domaćin je uspio doći do pobjede 3:1 što mu je tek treće slavlje u ovoj sezoni koja nije dobro počela na nijednom planu.

Vedran Ćorluka našao se u prvih 11 i već u prvom poluvremenu bio je blizu pogotka kada je nakon kornera dobro pucao glavom, ali Gerus je obranio njegov pokušaj.

Odmah na početku drugog dijela zicer za goste promašio je Kirejev da bi vrlo brzo stigla kazna. U svega dvije minute domaćin postiže dva pogotka i bježi na 2:0.

Prvo je Boussoufa izveo korner, lopta iznenađuje i pogađa Ćorluku te odlazi u mrežu. Već u sljedećoj minuti na semaforu je 2:0, Niasse je dobio dobru loptu na rubu 16 metara i bez problema pogodio je donji kut.

U 74. minuti zaspao je domaći vratar Abajev što je iskoristio Jovičić i udarcem s 30 metara u vratarev kut smanjio na 2:1.

Ipak, tri minute kasnije gostujuća obrana zaboravila je Ćorluku koji nakon ubačaja Samedova iz blizine nogom šalje loptu u gol za konačnih 3:1 i napokon pobjedu Lokomotiva.

Rusko prvenstvo, deveto kolo:
Lokomotiv - Amkar 3:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!