Nogomet

Celtic računa na samopouzdanje i dobru igru protiv Dinama: "Jako nam je važno nizati dobre rezultate u EL"

Borna Rupnik • utorak, 30.09.2014.
Celtic računa na samopouzdanje i dobru igru protiv Dinama: "Jako nam je važno nizati dobre rezultate u EL"
Foto: EPA

Uoči ogleda s prvakom Hrvatske, u Celticu su uvjereni da mogu nadograditi pozitivan rezultat ostvaren u Austriji u prvom kolu Europske lige.

Nakon Dinamove pobjede nad Astrom (5:1) te remija Red Bulla i Celtica (2:2) u prvim utakmica u skupini Europske lige, četvrtak donosi okršaj Celtica i Dinama u Škotskoj.

Unatoč slabijim rezultatima na početku sezone, u taboru škotskog prvaka ističu kako su stvari krenule uzlaznom putanjom.

"Jako nam je važno sada nizati dobre rezultate u Europskoj ligi. Dobro smo počeli u Salzburgu, a budemo li puni samopouzdanja i budemo li dobro igrali, možemo proći skupinu", najavio je za klupski časopis nizozemski branič Virgil van Dijk.

"Važne će biti i individualne partije, ali i momčadska igra. Momčadska igra podiže pojedinačnu razinu igre i na kraju dana sve se svodi na momčad", dodao je.

Jedini je cilj protiv Dinama osvojiti sva tri boda, ističe Van Dijk: "Moramo ubilježiti dobar rezultat, zbog igrača, trenera i navijača. To je najvažnije. Novi su igrači Celtica dobri, sve se odvija kako treba. Svi se prilagođavamo i pomažemo jedni drugima. Nadam se da ćemo biti uspješni".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!