Nogomet

Totti: "Ako budemo igrali kao protiv Cityja, imamo solidne šanse za prolaz"

Sportnet • srijeda, 01.10.2014.
Totti: "Ako budemo igrali kao protiv Cityja, imamo solidne šanse za prolaz"
Foto: EPA

U drugom kolu skupine E Lige prvaka odigrao se svojevrstan derbi između aktualnog prvaka Premiershipa Manchester Cityja i doprvaka Serie A Rome. Utakmica je završila podjelom bodova, rezultatom 1:1.

Gol za Romu postigao je Francesco Totti, dok se među domaćinima u strijelce upisao Sergio Aguero. Pogotkom za 1:1 Il Re di Roma postao je najstariji strijelac najjačeg svjetskog klupskog natjecanja u dobi od 38 godina i tri dana te je ovo ujedno i prvi Tottijev pogodak u kolijevci nogometa iz desetog pokušaja.

Nakon utakmice talijanski veteran je ponudio svoj osvrt na utakmicu: “Mislim da smo odigrali vrlo dobru utakmicu, no protiv jakih suparnika uvijek nastojimo igrati kvalitetan nogomet“.

Grupu opisuje ovim riječima: “Znamo da smo u teškoj grupi te na terenu moramo pokazati samo najbolje“. Na kraju je optimističnim tonom zaključio: “Ako budemo igrali kao večeras,mislim da imamo solidne šanse za prolazak skupine.“

Trener gostiju, Francuz Rudi Garcia prokomentirao je šanse svoje momčadi u nastavku natjecanja: "Imat ćemo nešto za reći u ovoj, takozvanoj skupini smrti".

Građani nisu posve zadovoljni remijem zbog toga što su ispustili prvobitnu prednost te sada zaostaju za Giallorossima tri boda dok je njemački velikan Bayern koji je svladao CSKA Moskvu sa 1:0 u prednosti od pet bodova.

U sljedećem kolu CSKA Moskva na svojoj Areni Himki dočekuje Manchester City pred kojim se nameće imperativ pobjede, dok će Roma na Olimpicu ugostiti Bayern te će se nakon ovog kola moći naslutiti rasplet jedne od najinteresantnijih skupina ovogodišnje Lige prvaka.

Hrvoje Ožanić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.10.2014. u 13:45
    Ako Romu malo zaobiđu ozljede koje su ju načele u zadnje vrijeme, tada će moći rotirati više igrača i ima definitvno šanse za prolazak dalje.
    Obrisan korisnik
  • pikepiletina01.10.2014. u 13:40
    Roma ide dalje!
    pikepiletina