Nogomet

Lucescu: "Ne želim niti razgovarati o ovome", Martinez: "Nisam ja taj koji magično zabija"

Borna Rupnik • srijeda, 01.10.2014.
Lucescu: "Ne želim niti razgovarati o ovome", Martinez: "Nisam ja taj koji magično zabija"
Foto: EPA

Trener Šahtara iz Donecka bio je vrlo kratak poslije dramatične završnice u Lvivu. Pričljiviji su, razumljivo, bili u taboru Porta.

Ukrajinski je prvak vodio 2:0 protiv Porta sve do same završnice utakmice, kada je Jackson Martinez s dva gola u zadnjim minutama spasio svoju momčad poraza.

"Ne želim niti razgovarati o ovome. Bili smo euforični prije kraja i onda primili dva gola. Nema se što drugo reći", poručio je Mircea Lucescu, trener Šahtara.

S druge strane, trener Porta Julen Lopetegui nije skrivao oduševljenje konačnim raspletom.

"Ako budemo ovako nastavili, sigurno ćemo osvojiti gomilu bodova i proći u drugi krug natjecanja, makar su naši protivnici dobre momčadi. Pobijedimo li u sljedećem susretu, zacementirat ćemo dobru poziciju u skupini. Štoviše, mislim da smo zaslužili sva tri boda, a ne samo jedan", rekao je.

Dvostruki strijelac, kolumbijski napadač Martinez, pohvalio je i ulogu svojih suigrača.

"Oba su gola rezultat momčadskog rada. Nisam ja taj koji magično zabija nakon što uđe s klupe, to je sve posljedica zajedništva. Trebali smo i prije završnice biti bolji u realizaciji. Što se mog statusa u klubu tiče, poštovat ću trenerove odluke, bez obzira budem li u udarnoj postavi ili među pričuvama", naglasio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!