Košarka

Joe Johnson: "Bogdanović će nam puno pomoći, posjeduje visoku košarkašku inteligenciju"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 05.10.2014.
Joe Johnson: "Bogdanović će nam puno pomoći, posjeduje visoku košarkašku inteligenciju"
Foto: EPA

Bojan Bogdanović odradio je prve treninge s Brooklyn Netsima i ostavio je dobar dojam i na suigrače, ali i na trenera Lionela Hollinsa. Pohvale stižu sve češće, a definitivno puno znače kada dolaze od igrača poput Joea Johnsona...

Američki mediji sve više prostora pružaju Bojanu Bogdanoviću koji će ove sezone odraditi svoje prve minute u dresu NBA momčadi i to Brooklyn Netsa. Sudeći prema prvim reakcijama, Bogdanović se sve bolje uklapa u sustav Brooklyna.

Joe Johnson nakon subotnjeg treninga potvrdio je da očekuje kako će Bogdanović biti vrlo koristan za ovu momčad.

"Bojan ima vrlo visoku košarkašku inteligenciju, stvarno dobro osjeća igru i može odlično šutirati. Stvarno mislim da će biti od velike pomoći za našu momčad", smatra Johnson.

Bogdanović prije svakog treninga u društvu Mirze Teletovića odrađuje dodatne šuterske treninge, a reprezentativac Bosne i Hercegovine slaže se s razmišljanjem Johnsona.

"Bojan sjajno napreduje, odličan je. Mislim da se jako brzo prilagodio i da će se savršeno uklopiti u sustav trenera Hollinsa. Puno se kreće, prilično je kompletan igrač s odličnim radom i u obrani i u napadu. Stvarno odlično razumije košarku i potpuno shvaća što mora raditi na parketu."

Teletović je od velike pomoći Bogdanoviću i van parketa, od prvog dana pruža mu savjete kako se što bolje prilagoditi na život u ovako velikom gradu i tako značajno olakšava život hrvatskom reprezentativcu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.10.2014. u 09:32
    Uopće ne sumnjam u Bojana.
    Obrisan korisnik