Nogomet

Đurovski: "Izmjene su okrenule utakmicu, posebno Besart Abdurahimi"

Mihaela Bradovski • petak, 10.10.2014.
Đurovski: "Izmjene su okrenule utakmicu, posebno Besart Abdurahimi"
Foto: EPA

Makedonija je uspjela u Skoplju doći do pobjede protiv Luksemburga i to zahvaljujući krasnom pogotku Besarta Abdurahimija u sudačkoj nadoknadi. Upravo bivšeg igrača Zagreba izbornik Boško Đurovski smatra ključnim u preokretu...

Makedonci su se pošteno namučili protiv Luksemburga i tek preokretom u drugom poluvremenu uspjeli su spriječiti iznenađenje. Sva tri pogotka za Makedoniju postigli su bivši HNL-ovci, Aleksandar Trajkovski (nekadašnji igrač Intera), Adis Jahović (Rijeka) i Besart Abdurahimi (Zagreb).

Upravo bivšeg Pjesnika izbornik Boško Đurovski ističe kao čovjeka odluke.

"Kao prvo, želim čestitati mojim igračima. Ovu pobjedu posvećujemo preminulom bivšem vrataru reprezentacije Petru Miloševskom. Utakmicu su okrenule zamjene u drugom poluvremenu, posebno Abdurahimi. Moramo biti zadovoljni s tri boda, hrabrosti i željom za pobjedom. U nedjelju protiv Ukrajine igrat ćemo na isti način, napadački i sa željom za pobjedom", govorio je Đurovski nakon susreta.

Luksemburžani rijetko pobjeđuju stoga je jasna njihova razočaranost nakon ovog susreta.

"Teško je izgubiti na ovaj način. Prvih 15-20 minuta bili su teški za nas, ali nakon našeg prvog gola, bili smo bolja momčad. Na kraju smo imali nesreću da je Makedonija zabila u posljednjim sekundama, pogodak je bio krasan za navijače, ali težak za nas. S Makedonijom ćemo se susresti i na svom travnjaku gdje se nadamo puno boljem rezultat", komentirao je njihov izbornik Luc Holtz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!