Zimski sportovi

Video: Hurricanesi poraženi na domaćem ledu protiv Islandersa

Željka Jurkas • subota, 11.10.2014.
Video: Hurricanesi poraženi na domaćem ledu protiv Islandersa

U jedinoj utakmici večeri New York Islandersi su potpomognuti novim pojačanjima dominirali u Carolini...

New York Islandersi pokvarili su početak sezone na domaćem ledu Carolini Hurricanesima. U Raleighu su dominirali Brock Nelson koji je s dva gola i dvije asistencije izjednačio najbolje klupsko otvaranje sezone (05.10.2007. Mike Comrie), prema Elias Sports Bureau; Johnny Boychuk koji je doveden na samom kraju predsezone i odmah stvorio učinak te kapetan John Tavares koji u dosadašnjih 19 utakmica protiv Canesa u karijeri ima 25 bodova (13+12).

Dvojica bivših igrača Washingtona koji su preko ljeta došli u Islese, Jaroslav Halak i Mikhail Grabovski, doprinijeli su pobjedi s 21 obranom, odnosno jednim pogotkom.

“Dobar je osjećaj pobijediti i doprinijeti. Način na koji se dogodilo čini sve još boljim. Puno se ugodnije osjećaš kada pomogneš momčadi doći do pobjede“, zaključio je Boychuk.

Carolina je u zadnjoj trećini pružila otpor i nije se predavala do samoga kraja čime je zaslužila dva kasna gola za smanjenje razlike. Neigranje Jordana Staala i Jeffa Skinnera do daljnjega dovelo je u momčad Victora Raska i Patricka Browna.

Carolina Hurricanes – New York Islanders 3:5 (0-1 PPG Boychuk, 0-2 Nelson; 0-3 PPG Nelson; 1-3 PPG Gerbe, 1-4 Grabovski, 1-5 Hamonic, 2-5 Terry, 3-5 PPG E. Staal)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!