Tenis

Ante Pavić poražen već na startu kvalifikacija na ATP turniru u Moskvi

Branimir Korać • subota, 11.10.2014.
Ante Pavić poražen već na startu kvalifikacija na ATP turniru u Moskvi
Foto: FaH

20-godišnji Srbin, trenutno 263. igrač svijeta Peđa Krstin, svladao je Antu Pavića već u prvom kolu kvalifikacija na ATP turniru u Moskvi. Pavić je poražen u dva seta nakon sat i pol igre...

Još od srpnja i turnira u Newportu, Ante Pavić ne igra dobro. Nakon sezone na travi, uslijedio je ogroman pad forme i Pavić je od Newporta upisao čak 11 poraza i samo dvije pobjede protiv igrača Futures razine.

Novi poraz uslijedio je na ATP turniru u Moskvi gdje je u prvom kolu kvalifikacija izgubio od Peđe Krstina koji također ne briljira i u posljednjih osam susreta upisao je samo jednu pobjedu i to protiv Antonija Šančića.

U prvom setu Pavić je uhvatio samo dva gema, na reternu nije bio niti blizu, a ubačaj prvog servisa bio je ispod 50 posto. No kada je podignuo postotak ubačaja prvog servisa na 72 posto u drugom setu, bio je ravnopravniji i odveo je set u 13. igru. Tamo je Krstin zaostajao 4:1 i onda nanizao šest poena zaredom te prošao u drugo kolo kvalifikacija.

18 aseva nije bilo dovoljno Paviću, Krstin je taj koji je izborio drugo kolo i susret protiv Bjelorusa Jegora Gerasimova.

ATP Moskva, kvalifikacije, prvo kolo:
Peđa Krstin (Srbija) - Ante Pavić (Hrvatska, 3) 6:2, 7:6(4)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!