Nogomet

Messi: "Da sam zabio kazneni udarac, bilo bi drugačije. Brazil se želio braniti"

Borna Rupnik • nedjelja, 12.10.2014.
Messi: "Da sam zabio kazneni udarac, bilo bi drugačije. Brazil se želio braniti"
Foto: EPA

U prijateljskoj utakmici Brazila i Argentine slavio je Brazil, a Lionel Messi ističe kako Argentini treba vremena da se privikne na novog izbornika.

Nakon što je pod vodstvom Alejandra Sabelle stigla do finala Svjetskog prvenstva u kojemu je u produžetku poražena od Njemačke, Argentina je doživjela smjenu izbornika. Na klupu je sjeo Gerardo Martino, koji je u Pekingu prvi puta poražen na svojoj novoj dužnosti.

Brazil je slavio prvim golovima Diega Tardellija u nacionalnom dresu, a Lionel Messi na toj je utakmici promašio jedanaesterac.

"Sada imamo novog izbornika s novim idejama. On isprobava nove stvari i to zahtijeva vrijeme.A Malo po malo, ova će Argentina pronaći ono što Martino traži", uvjeren je sjajni nogometaš španjolske Barcelone.

Utakmicu protiv Brazila, tvrdi, odlučile su dva argentinska propusta: "Pri prvom smo golu pogriješili s izbijanjem lopte iz svog kaznenog prostora. Potom ja nisam realizirao kazneni udarac, a da sam zabio, bila bi to drugačija utakmica. Brazil se želio braniti i napadati iz protunapada, a uz vodstvo je imao dovoljno prostora za to".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!