Nogomet

Del Bosque priznao: "Mislim da će Euro 2016. biti moj posljednji turnir na klupi Španjolske"

Branimir Korać • utorak, 14.10.2014.
Del Bosque priznao: "Mislim da će Euro 2016. biti moj posljednji turnir na klupi Španjolske"
Foto: EPA

Nakon što je sa Španjolskom osvojio naslov prvaka svijeta 2010. i europskog prvaka 2012. godine, Vicente del Bosque priznao je kako će uskoro završiti karijeru na klupi reprezentacije. Odlazak očekuje nakon Europskog prvenstva 2016. godine...

Nakon osvajanja dva trofeja na prva dva velika natjecanja na kojima je vodio Španjolsku, Vicente del Bosque nije uspio odvesti svoju reprezentaciju do obrane naslova prvaka svijeta u Brazilu te se već tada počelo govoriti o odlasku. Ipak, Del Bosque je ostao na klupi, a sada je najavio odlazak za dvije godine.

"Mislim da će Europsko prvenstvo 2016. godine biti moj posljednji turnir na klupi Španjolske. Vidjet ćemo što će se dogoditi kada dođemo u Francusku, ali tako se sada čini", smatra Del Bosque.

Izbornik je demantirao pisanja španjolskih medija kako bi se od reprezentacije mogao vrlo brzo oprostiti Iker Casillas ispred kojeg u prvi plan dolazi David de Gea.

"Čitao sam te tekstove o odlasku Casillasa u reprezentativnu mirovinu, ali nemam pojma o tome. Mislim da nema istine u njima, Iker mi nije ništa rekao", tvrdi Del Bosque.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • PosedarskiVitez14.10.2014. u 19:52
    Prvo se ti tribas kvalificirati stari moj
    PosedarskiVitez