Zimski sportovi

Video: Hiller zaustavio Hawkse, Bostonu pobjeda u Detroitu

Željka Jurkas • četvrtak, 16.10.2014.
Video: Hiller zaustavio Hawkse, Bostonu pobjeda u Detroitu

Prva utakmica večeri u NHL-u otišla je u shootout, druga u produžetak, a za kraj su domaćini Coyotesi uvjerljivo poslali kući Oilerse sa sedam pogodaka u mreži za izjednačenje razlike pogodaka u tri utakmice ove sezone...

Boston Bruinsi su dvaput u Joe Louis Areni dolazi u prednost i oba puta su Wingsi uzvraćali dok utakmica zahvaljujući odličnim obranama Jimmyja Howarda (.949%) u zadnjim minutama nije otišla u ispucavanje kaznenih udaraca. Tu su Bruinsi iskoristili prva dva pokušaja i prekinuli niz od tri poraza.

LA Kingsi

Jake Muzzin, u zadnjoj godini dvogodišnjeg ugovora s Kingsima, potpisao je produžetak na još pet sezona u vrijednosti od 20 milijuna dolara.

Jonas Hiller (.980%) tek je treći vratar Flamesa koji je na 50 ili više udaraca primio samo jedan gol. Sinoć su ga u United Centru igrači Hawksa testirali iz svih pozicija, a jedini koji ga je uspio proći bio je Andrew Shaw skretanjem paka ispred same mreže. Klupa Calgaryja bunila se da je gol postignut visokom palicom, a video snimka je ostala nedorečena, tako da je pogodak priznat.

Zaključno s jučerašnjim susretom Edmonton Oilersi su dozvolili visoka 23 pogotka u svojoj mreži ove sezone i u četiri utakmice uzeli jedan bod. Sedam od ta 23 djelo su Arizona Coyotesa. Mikkel Boedker izjednačio je početni gol Taylora Halla, povećao prednost sredinom zadnje trećine i konačno zabio u praznu mrežu za svoj prvi hat trick NHL karijere. Gosti su u prvoj trećini držali korak te u trećoj pokušali smanjiti zaostatak.

NHL

Detroit Red Wings – Boston Bruins 2:3 SO (0-1 Krejči, 1-1 Tatar; 1-2 Smith; 2-2 PPG Nyquist; 2-3 Smith)

Chicago Blackhawks – Calgary Flames 1:2 OT (0-1 Wideman; 1-1 PPG Shaw; 1-2 Backlund)

Arizona Coyotes – Edmonton Oilers 7:4 (0-1 Hall, 1-1 PPG Boedker, 2-1 Chipchura, 2-2 Fayne; 3-2 Murphy, 4-2 Klinkhammer; 4-3 Arcobello, 5-3 Boedker, 6-3 Erat, 6-4 Hall, 7-4 EN Boedker)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!