Nogomet

Rodgers: "Modrić i Kroos čarobni su tehničari, Ronaldo i Bale mogu u olimpijsko finale na 100 metara"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 20.10.2014.
Rodgers: "Modrić i Kroos čarobni su tehničari, Ronaldo i Bale mogu u olimpijsko finale na 100 metara"
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić ipak bi mogao biti spreman za utakmicu s Liverpoolom, a pohvala njegovim vještinama stigla je i s Anfielda.

Nakon sretne i spretne pobjede kod Queens Park Rangersa, Brendan Rodgers i njegov Liverpool moraju se pripremiti za okršaj s europskim prvakom Real Madridom u trećem kolu Lige prvaka.

Kraljevski klub, s druge strane, uvjerljivo je svladao Levante 5:0 u posljednjem ligaškom ogledu te je trener Liverpoola itekako svjestan opasnosti za svoju obranu, koja ne djeluje posebno uvjerljivo.

"U Ronaldu i Baleu imaju dvojicu igrača koji mogu trčati olimpijsko finale na 100 metara. Ronaldova je evolucija u strijelca nevjerojatna, kao i cijela momčad Real Madrida", rekao je.

"Modrić i Kroos čarobni su tehničari, koji mogu odigrati i kratku i dugu loptu. Veliki sam obožavatelj i Sergija Ramosa, još iz njegovih dana iz Seville", dodao je Rodgers.

Iako je Modrić protiv Levantea dobio udarac zbog kojega je njegov nastup protiv Liverpoola, ali i protiv Barcelone ovoga vikenda, došao pod znak pitanja, prema najnovijim informacijama iz Španjolske ozljeda nije teže naravi te bi hrvatski nogometaš trebao biti konkurenciji za oba susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!