Nogomet

Samardžić spreman za Feyenoord: "Igrat ćemo otvoreno, ali pametno. Kao protiv Seville"

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.10.2014.
Samardžić spreman za Feyenoord: "Igrat ćemo otvoreno, ali pametno. Kao protiv Seville"
Foto: FaH

Riječani u četvrtak igraju susret Europske lige protiv Feyenoorda, a u kadru momčadi ponovno je Miral Samardžić koji je zbog rupture mišića pauzirao. Samardžić očekuje još jedan spektakl na Kantridi i nada se pozitivnom rezultatu svoje momčadi...

Još od prvenstvenog susreta s Dinamom na Kantridi, Miral Samardžić bio je van momčadi. Tada je zaradio rupturu mišića koja ga je na neko vrijeme odvojila od travnjaka, no sada se oporavio i željan je nastupa već protiv Feyenoorda. Ipak, i sam je svjestan da možda nema u sebi snage za svih 90 minuta.

"Sada je sve u redu, mogu odraditi utakmicu, ali ne mogu sad reći koliko sam točno spreman, Ne mogu procijeniti mogu li odraditi baš svih 90 minuta", priznao je Samardžić za Novi list.

Na Kantridu dolazi protivnik koji se neće braniti već će igrati otvoreno i tražiti svoju priliku. Upravo u tom otvorenom pristupu gostiju, Samardžić vidi priliku Riječana.

"Nizozemski klubovi u posljednje vrijeme imaju puno mladih kvalitetnih igrača željnih afirmacije koji se onda transferiraju u bogate europske klubove. Igraju otvoren i napadački nogomet i očekujem upravo takav Feyenoord na Kantridi. Naša prilika je u tome što se nekad jednostavno zaborave i ne odrade posao u obrani stoga vjerujem da će biti prostora za kontranapade."

Branič Riječana tvrdi kako protiv Feyenoorda treba primijeniti isti recept kao protiv Seville.

"Mi se nećemo braniti, nikada kod kuće to ne radimo. Igrat ćemo otvoreno, ali pametno, kao protiv Seville. Siguran sam da možemo više i da možemo nešto napraviti u ovoj skupini, a za to nam je potreban dobar rezultat u ovom susretu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!