Košarka

Orlando dogovorio uvjete novog ugovora s Vučevićem

Ante Zovko • srijeda, 22.10.2014.
Orlando dogovorio uvjete novog ugovora s Vučevićem

Nikola Vučević odradit će u sljedećoj sezoni posljednju godinu ugovora s Orlando Magicom, a dogovoreno je i potpisivanje novog, mnogo unosnijeg.

Magic očigledno vidi crnogorskog reprezentativca kao dugoročno centarsko rješenje jer će mu ovo biti treća sezona u klubu, a čini se da neće biti i posljednja.

Vučević je došao na Floridu iz Philadelphije kao zamjena za Dwighta Howarda koji je tada otišao u Lakerse te u prve dvije sezone upisivao 13,6 poena i 11,5 skokova po utakmici.

Novi ugovor, vrijedan ukupno 54 milijuna dolara, mora biti potpisan najkasnije do 31. listopada u ponoć jer bi u suprotnom Vučević na kraju sezone postao slobodan igrač.

U posljednjoj godini postojećeg ugovora 24-godišnji centar zaradit će 2,9 milijuna dolara, a u novim sezonama po 13,3 milijuna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • orangecrush23.10.2014. u 09:34
    Preplaćen je, ali tržište diktira. Orlando nije imao baš previše izbora. Nešto slično kao i situacija s Pekovićem u Minnesoti. S tom razlikom da se sad lupaju u glavu jer od nikud je iskočio Dieng, a Pekovića će se teško mijenjati. Nisam baš siguran da zajedno mogu funkcionirati.
    orangecrush
  • Obrisan korisnik23.10.2014. u 07:54
    A ne stopalom i šalom? ;)
    Obrisan korisnik
  • zovche22.10.2014. u 16:55
    cudno da nije max contract, to danas ide sakom i kapom...
    zovche