Nogomet

Modrić: "Prvi gol prijeloman, u nastavku smo se štedjeli za Barcelonu", Lovren: "Nije išlo"

Borna Rupnik • četvrtak, 23.10.2014.
Modrić: "Prvi gol prijeloman, u nastavku smo se štedjeli za Barcelonu", Lovren: "Nije išlo"
Foto: EPA

Modrićev Real Madrid svladao je Lovrenov Liverpool na Anfieldu, a hrvatski nogometaši slažu se da Redsi nisu imali previše šanse nakon prvog gola.

U trećem kolu Lige prvaka momčad Brendana Rodgersa ugostila je aktualnog prvaka Europe, Real Madrid, a hrvatski reprezentativci na suprotstavljenim stranama, Dejan Lovren i Luka Modrić, zaigrali su od prve minute.

Do 20. minute smo dosta dobro odigrali, ali kad su zabili gol jednostavno smo pali", priznao je Lovren prisjećajući se gola Cristiana Ronalda za vodstvo.

"Nešto smo pokušavali u nastavku, ali danas nije išlo, zasluženo su pobijedili. Moramo pokušati završiti drugi u skupini, bit će teško, ali vjerujemo u sebe", dodao je reprezentativni branič za HTV.

I Luka Modrić je osjetio pad Liverpoolove igre nakon pogotka za 1:0.

"Zadnjih mjesec, mjesec i pol dana igramo dobro, to smo i večeras pokazali, pogotovo u prvom poluvremenu. Prvi gol bio je prijeloman, potom je njima pao entuzijazam", rekao je.

"U drugom dijelu smo se možda malo podsvjesno štedjeli za subotu, za derbi s Barcelonom. Tajna ove momčadi je da smo dobra klapa, da svi igraju maksimalno", zaključio je Modrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.10.2014. u 15:36
    stedjela se Barca za vas a i vi za nju,vidjet cemo u sub.tko se bolje postedio...
    Obrisan korisnik