Nogomet

Junak Minev: "Nisam znao što bih s loptom", Marcelinho: "Zašto ne bi Ludogorec prošao?"

Borna Rupnik • četvrtak, 23.10.2014.
Junak Minev: "Nisam znao što bih s loptom", Marcelinho: "Zašto ne bi Ludogorec prošao?"
Foto: EPA

Bugarski Ludogorec osvojio je svoje prve bodove u Ligi prvaka, zahvaljujući pogotku Jordana Mineva u sudačkoj nadoknadi. Pucao je, kaže, jer nije imao bolje rješenje.

Treće kolo Lige prvaka ostat će zabilježeno u povijesnim knjigama Ludogoreca iz Razgrada i bugarskog nogometa, s obzirom da je bugarski prvak svladao Basel 1:0 i ubilježio prvu pobjedu u grupnoj fazi elitnog europskog natjecanja.

Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Jordan Minev u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena.

"Drago mi je da sam zabio tako važan gol. Nisam znao što bih s loptom pa sam pucao, i pokazalo se da je to bila dobra odluka. Vidjeti sreću svih tih ljudi na stadionu bio je poseban trenutak u mom životu. Kontrolirali smo veći dio utakmice i sada želim drugo mjesto u skupini, ne pristajemo na ništa manje od toga", izjavio je junak dana.

Ništa manje nije ambiciozan ni Ludogorecov vezni igrač Marcelinho, koji potvrđuje da su apetiti u Bugarskoj naglo porasli.

"Zaslužili smo pobijediti, bili smo bolji kroz 90 minuta. Stvarali smo šanse, ali lopta nije dugo vremena nije htjela u gol. Ovo je povijesni trenutak za naš mali klub, sjajne navijače i sve Bugare. Sada želimo više, držimo se uz bok Baselu i Liverpoolu. Zašto ne bi Ludogorec prošao?", pita se Marcelinho.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.10.2014. u 16:24
    i protiv Reala ih je isto pokralo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.10.2014. u 14:00
    protiv liverpoola ih pokrali, protiv reala možda falilo malo iskustva i sreće, sad zasluženo pobijedili. očekujem od njih treće mjesto MINIMALNO, ne bi me čudilo da prođu. odlična su ekipa, uigrani i poznaju se, podsjećaju me na rijeku samo su ipak oni dosta jači
    Obrisan korisnik