Nogomet

Ipak nema odgode, Red Bull Salzburg i Dinamo igraju večeras

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.10.2014.
Ipak nema odgode, Red Bull Salzburg i Dinamo igraju večeras
Foto: FaH

Vrlo loši vremenski uvjeti u Salzburgu stavili su pod znak pitanja večerašnji susret između Red Bull Salzburga i Dinama. Travnjak je bio natopljen vodom, ali susret će se ipak odigrati...

Prema posljednjim informacijama iz Salzburga, utakmica između Red Bull Salzburga i Dinama ipak će se odigrati kako je predviđeno s početkom u 21:05 sati.


Loši vremenski uvjeti koji vladaju u Austriji već nekoliko dana, doveli su pod znak pitanja odigravanje večerašnjeg susreta Europske lige između Red Bull Salzburga i Dinama.

Trenutno je travnjak u lošem stanju i natopljen vodom, organizatori čine sve da bi ga ipak osposobili za igranje i omogućili regularne uvjete za odigravanje susreta, međutim kiša koja konstantno pada otežava im posao.

Konačna odluka o večerašnjem odigravanju susreta bit će donesena u 19:30 sati kada će se na travnjaku naći kapetani momčadi, glavni sudac Serdar Gözübüyük te delegat i ukoliko se stanje drastično ne promijeni, susret će biti odgođen.

Dodatni problem je zgusnuti raspored što znači da bi se utakmica pokušala odigrati u petak, no upitno je koliko bi to dopustili vremenski uvjeti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.10.2014. u 21:00
    ajmo plavci!
    Obrisan korisnik
  • Sused23.10.2014. u 18:46
    Ajd, možda konačno jedan dan odem ranije spavati xD
    Sused
  • sportoz23.10.2014. u 17:08
    Bilo bi dobro da se igra. Po takvim uvjetima najrealniji ishod je 0:0, a s tim nitko ne bi bio nesretan.
    sportoz