Tenis

Halep: "Sve je funkcioniralo gotovo savršeno, vraća mi se naporan rad"

Branimir Korać • subota, 25.10.2014.
Halep: "Sve je funkcioniralo gotovo savršeno, vraća mi se naporan rad"
Foto: EPA

Simona Halep sjajno je odradila posao na WTA Mastersu u Singapuru i pridružila se Sereni Williams u finalu. Rumunjka je u polufinalu nadigrala Agnieszku Radwansku i nastavila je sezonu iz snova...

S visokih 6:2, 6:2 Simona Halep riješila je Agnieszku Radwansku i zasluženo prošla u finale WTA Mastersa u Singapuru. U skupini je pregazila Serenu Williams prepustivši joj samo dva gema, a u finalu se očekuje ipak neizvjesnija borba.

Halep je protiv Radwanske odigrala taktički sjajno, bila je bolja protivnica i zaslužila je pobjedu.

"Znala sam da ću morati puno trčati i nju natjerati na isto. Želja mi je bila igrati što brže i sa što manje izmjena, a u tome mi je puno pomogao i vrlo dobar servis. Jednostavno sve je funkcioniralo gotovo savršeno", govorila je Halep.

Rumunjka u najboljoj sezoni u karijeri stigla je do same završnice i ima priliku okruniti fantastičnu sezonu.

"Moram čestitati Agnieszki na ulasku u polufinale, ona je fantastična igračica. Nisam očekivala da ću doći ovako daleko. Naporno sam radila, svaki dan davala sve od sebe da bih igrala svoj najbolji tenis i to mi se vratilo. Jako sam sretna zbog ulaska u finale", rekla je Halep.

Radwanskoj nije preostalo ništa drugo nego čestitati boljoj protivnici.

"Od samog početka bila je vrlo dobra, nije radila pogreške, vraćala je sve, pogađala linije i udarci su joj bili jako duboki. Mislim da je danas išlo sve po njezinom planu", smatra Poljakinja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisTop temaWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!