Nogomet

Nastavlja se kriza Astre, Petrolul odnio bod

Davor Mikulić • ponedjeljak, 27.10.2014.
Nastavlja se kriza Astre, Petrolul odnio bod
Foto: FaH

Dinamov protivnik u skupini Europske lige i dalje ne može dohvatiti pobjedu. U posljednjih deset odigranih susreta to im je za nogom pošlo samo jednom, krajem rujna kada su bolji bili od Panduriija...

Momčad Astre, protivnik Dinama u skupini D Europske lige, niti sedmu utakmicu zaredom nije uspjela ostvariti pobjedu. Danas su na svom terenu dočekali trećeplasirani Petrolul koji je uoči međusobnog ogleda imao tri boda prednosti, a razlika je ostala ista i nakon njega. S druge strane, prekinut je gostujući niz od tri uzastopne pobjede.

Gledajući kako su stvari izgledale na terenu, neriješeni rezultat je možda i najpravedniji. U prvom dijelu susreta bilo je nešto više prigoda s obje strane, dok je u nastavku ritam bio nešto slabiji. Kako se bližio kraj, momčadi su riskirale sve manje zadovoljavaći se jednim bodom pa su oba vratara uspjela svoje mreže sačuvati čistima.

U idućem, trinaestom kolu, Astru u subotu očekuje domaći ogled s dvanaestoplasiranom momčadi Ceahlaula, a nakon toga, također na domaćem terenu, i uzvratna utakmica protiv Celtica kod kojeg su upisali 2:1 poraz.

Rumunjsko prvenstvo:
Astra - Petrolul 0:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Philadelphia76ers28.10.2014. u 01:17
    bar ce njih dinamo uspjet pobjedit
    Philadelphia76ers