Nogomet

Kek: "Nama je Lekenik pokazao da se i u nižim ligama igra dobar nogomet, nema opuštanja"

Mihaela Bradovski • utorak, 28.10.2014.
Kek: "Nama je Lekenik pokazao da se i u nižim ligama igra dobar nogomet, nema opuštanja"
Foto: FaH

Riječani u srijedu odrađuju Kup obavezu protiv GOŠK-a u Dubrovniku. Momčad s Kantride u taj susret ulazi kao veliki favorit i ne smije si dopustiti kiks jer su njezine ambicije ipak veće od osmine finala...

Od prvog dana Matjaž Kek poput papagaja upozorava - nema opuštanja. Svakog protivnika shvaća ozbiljno i dubrovački GOŠK nije iznimka. U Dubrovniku traži od onih koji su manje igrali da pokažu koliko vrijede.

"Ova utakmica nosi veliki ulog i donosi četvrtfinale Kupa. Stalno imamo utakmice, igrači se žale na umor, ozljede i sigurno ćemo neke odmarati. Očekujem od onih koji će igrati da opravdaju povjerenje i pokažu zašto su igrači Rijeke", kaže Matjaž Kek.

U šesnaestini finala Riječani su svladali Lekenik u Sisku, možda očekivali nešto lakšu utakmicu, ali taj susret je upozorenje za Keka.

"GOŠK je dosta neugodan na svom travnjaku, ima neke igrače koji su igrali u višem rangu, a mi smo već protiv Lekenika spoznali da u nižim ligama ima momčadi koje imaju dobre igrače i mogu igrati dobar nogomet. Ulazimo u susret kao favoriti, ali to moramo potvrditi i na terenu. Samo maksimalnom koncentracijom možemo do uspjeha."

Dubrovčani i Riječani igraju u srijedu od 14 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!