Nogomet

Halihodžić: "Vjerujem da je ono najgore iza nas"

Borna Rupnik • četvrtak, 30.10.2014.
Halihodžić: "Vjerujem da je ono najgore iza nas"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon sedam kola turskog prvenstva, Halilhodžićev Trabzonspor imao je samo jednu pobjedu i pet remija, ali bivši izbornik Alžira uvjeren je u bolju budućnost.

Najgori Trabzonsporov start u sezonu u zadnjih 12 godina nije obeshrabrio Vahida Halilhodžića, nekadašnjeg trenera zagrebačkog Dinama, koji je s reprezentacijom Alžira na Svjetskom prvenstvu u Brazilu ušao u drugi krug i pružio izvanredan otpor budućem svjetskom prvaku.

"Neumorni smo u pokušajima izgradnje igre. Međutim, neki igrači još ne shvaćaju sve što tražim od njih. Možda bih trebao objasniti svakome pojedinačno, ali vjerujem da je ono najgore iza nas. Daleko smo još od savršenstva, treba nam vremena", rekao je bosanskohercegovački stručnjak za službene Uefine stranice.

"U napadu imamo problema jer smo nestrpljivi, a to stvara lošiju realizaciju. Jako je važan sklad igrača na terenu i prepoznavanje vrlina vlastitih suigrača", objasnio je Halilhodžić.

Trabzonspor igra i Europsku ligu te nakon tri odigrana kola ima dvije pobjede, protiv Metalista iz Harkiva i Lokerena, dok je poraz doživio od Vrdoljakove Legije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!