Tenis

Caroline Wozniacki istrčala maraton u New Yorku: "Učinila sam sve što ne treba napraviti"

Borna Rupnik • nedjelja, 02.11.2014.
Caroline Wozniacki istrčala maraton u New Yorku: "Učinila sam sve što ne treba napraviti"
Foto: EPA

Osim što joj dobro ide na teniskim terenima, Caroline Wozniacki može završiti maratonsku utrku za manje od tri i pol sata.

Na nedjeljnom maratonu u New Yorku nastupila je i danska tenisačica Caroline Wozniacki, koju je u cilju dočekala kolegica s teniskih terena, prva igračica svijeta Serena Williams.

Wozniacki je utrku završila za 3:26.33 sata, čime si je ispunila zadani cilj, stići do kraja za manje od tri i pol sata.

"Iskustvo je bilo nevjerojatno. Ponosna sam i sretna što sam istrčala maraton, drago mi je da to mogu reći. Čak sam ubilježila i dobro vrijeme", rekla je 24-godišnjakinja, koja je na treninzima trčala dionice do dvadesetak kilometara.

Pripreme joj nisu bile tipične, priznala je: "Učinila sam sve što ne treba napraviti prije maratona. Bila sam na zabavi za Noć vještica i vratila se kući u četiri sata ujutro. Potom sam se odmorila, ali bila sam dosta zaposlena. Otišla sam i na utakmicu New York Rangersa i na večeru".

Tom je prigodom Wozniacki skupila i više od 80.000 dolara za humanitarnu udrugu za mlade.

U muškoj je konkurenciji slavio Kenijac Wilson Kipsang s vremenom 2:10:59, a u ženskoj njegova sunarodnjakinja Mary Keitany s vremenom 2:25:07.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisTop temaWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.11.2014. u 03:47
    takav joj je i tenis.. trči i trči... i trči :D
    Obrisan korisnik