Nogomet

Mourinho: "Trebali smo pobijediti jer smo postigli dva gola"

Ante Zovko • četvrtak, 06.11.2014.
Mourinho: "Trebali smo pobijediti jer smo postigli dva gola"
Foto: EPA

Poslije Chelseajeva kiksa u Mariboru, Jose Mourinho okrivio je svoje igrače za mlak pristup, ali i suce zbog poništenja drugog pogotka gostiju.

Nakon što je u Londonu pobijedio slovenskog prvaka 6:0, Chelsea je u Mariboru samo remizirao 1:1. Gosti su bili u zaostatku poslije pogotka Agima Ibraimija. Izjednačio je Nemanja Matić prije nego što je Eden Hazard zapucao jedanaesterac.

Iako je Jose Mourinho prije susreta govorio da je rezultat prvog međusobnog ogleda Chelseaja i Maribora nerealan, očekivao je tri boda u Sloveniji. Objasnio je i zašto ih, po njemu, Chelsea nije osvojio:

"Puno se puta iznenađenja događaju kad ljudi nisu potpuno fokusirani, kad vjeruju da utakmica ne može biti teška. Igrači su postali svjesni opasnosti tek kad je Maribor postigao gol."

"Ako ne mogu uvjeriti igrače da će utakmica biti teška i da morate biti na visokoj razini od prve minute, onda je odgovornost očito na meni."

I sudac Daniele Orsato i njegovi pomoćnici našli su se na meti Mourinhovih kritika zbog nedosuđenog jedanaesterca na Oscaru i poništenog gola Diega Coste:

"Postigli smo dva gola, dva vrlo dobra gola. Drugi je sudac odlučio poništiti, no bio je čist."

"Da su okolnosti bile normalne, trebali smo pobijediti jer smo postigli dva gola. Ali moramo prihvatiti i ovakav ishod. Sudačka ekipa nije imala svoju večer."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.11.2014. u 17:52
    al mislim da ovdje svi moramo kritizirat mourinha zbog ovakve izjave jer jednostavno ne može ti kad vodiš chelsea protiv maribora sudac bit kriv za to što nisi dobio
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.11.2014. u 12:52
    šta je je,al opet da je zahovič junior zabio mrtvac s 2 m,tko zna šta bi onda bilo.ali costin gol nije bio iz zaleđa
    Obrisan korisnik