Nogomet

Srna: "Luiz Adriano već dugo zaslužuje poziv brazilske reprezentacije"

Ante Zovko • četvrtak, 06.11.2014.
Srna: "Luiz Adriano već dugo zaslužuje poziv brazilske reprezentacije"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon što je u novoj dominantnoj predstavi Šahtara protiv BATE Borisova upisao pogodak i asistenciju, kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna nahvalio je autora hat-tricka Luiza Adriana.

Šahtar je u četvrtom kolu Lige prvaka deklasirao BATE s 5:0 uz tri gola brazilskog 27-godišnjaka koji je nedavno dobio prvi poziv izbornika Dunge za prijateljske oglede s Turskom i Austrijom.

Luiz Adriano prije dva tjedna postigao je pet golova bjeloruskom prvaku u pobjedi 7:0, a obilježio je večer Lige prvaka i u srijedu na domaćem terenu.

"Luiz Adriano je jako važan igrač za Šahtar i to pokazuje godinama. Dugo već zaslužuje poziv brazilske reprezentacije. Sada mu se sve vraća", komentirao je najbolje dane karijere suigrača Darijo Srna, koji je se i sam upisao u strijelce.

"Momčad igra dobro, a on mnogo zabija. Imamo još mnogo drugih Brazilaca koji bi u budućnosti mogli zaigrati za nacionalnu selekciju", istaknuo je kapetan hrvatske reprezentacije.

Srna je u razgovoru za Šahtarove službene stranice istaknuo da i u drugom dvoboju s BATE-om nije bilo dvojbi o konačnom ishodu:

"U oba ogleda sve je ovisilo o Šahtaru. Da, BATE je pokušavao igrati drukčije u Borisovu, no Šahtar je ovaj put odigrao izvrsno. Bilo je jako važno postići prvi gol. Matematički još nismo osigurali drugi krug."

Ukrajinci imaju osam bodova poslije četiri susreta skupine H, dva manje od Porta i pet više od trećeg BATE-a. Athletic Bilbao je na dnu s jednim bodom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.11.2014. u 21:56
    Hahaha,da Fred i Jo najveći napadači od Romaria i Ronalda.Šta će jadan Luiz.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.11.2014. u 15:19
    baš, bome se dobro nekom zamjerio kad su ovi panjevi ispred njega
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.11.2014. u 12:05
    Ne može pored Freda i Joa
    Obrisan korisnik