Nogomet

Sammir: "Suigrači su se smijali Dinamu, čudno im je da sam tamo igrao"

Branimir Korać • subota, 08.11.2014.
Sammir: "Suigrači su se smijali Dinamu, čudno im je da sam tamo igrao"
Foto: FaH

Tragikomični nastupi Dinama protiv Red Bull Salzburga odjeknuli su Europom. Susret iz Maksimira gledali su i igrači Getafea u društvu Sammira i nisu mogli vjerovati koliko je Dinamo bio loš u tom susretu...

Teško je reći što je bilo lošije, igra ili rezultat Dinama protiv Red Bull Salzburga. Jedan od onih koji je s Dinamom prošao puno toga je Sammir koji je gledao utakmicu u Madridu u društvu suigrača iz Getafea.

"Sjedili smo i gledali zajedno utakmicu i nisam mogao vjerovati koliko je Dinamo loš. Suigrači su me pitali kako sam mogao igrati u takvom klubu. Nakon petog gola svi su se smijali i zezali me. Čudno im je da sam tamo igrao", rekao je Sammir za 24 sata.

Sammir se obrušio i na Zdravka Mamića za kojeg tvrdi da ga nije htio pustiti i da mu nije govorio istinu o ambicioznosti kluba.

"Stalno mi je lagao govoreći da je klub ambiciozan, obećavao Ligu prvaka svake godine, da će dovesti prave igrače, a ništa nije bilo istina. Stalno je govorio da za mene nema ponuda, a ponuda je bilo, samo me nije htio pustiti", dodaje Brazilac koji se skrasio u Getafeu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nikoništ08.11.2014. u 18:35
    jebo vas sammir. da je vrijedio nebi igrao gdje ide. dajte pustite sve te dinamove zvijezdice. bilo bi dobro da pitaju i Vasila Ringova za mišljenje.
    nikoništ
  • Obrisan korisnik08.11.2014. u 16:23
    e moj sammire, ti si se uspio izvuči ovakve sramote, makar da si igrao, i to u ovakvoj formi, bi ipak bolje prošli barem napadački
    Obrisan korisnik
  • PosedarskiVitez08.11.2014. u 15:31
    Nasmisniji clanak na sportnetu ikad
    PosedarskiVitez