Rukomet

Još jedan otkaz - nakon Bahreina, od nastupa na SP-u odustali i Ujedinjeni Arapski Emirati

Branimir Korać • subota, 08.11.2014.
Još jedan otkaz - nakon Bahreina, od nastupa na SP-u odustali i Ujedinjeni Arapski Emirati
Foto: Davor Sajko

Svjetsko prvenstvo u rukometu koje će se održati u Kataru od 15. siječnja do 1. veljače još uvijek nema konačnu listu sudionika. U posljednji trenutak od nastupa su odustale reprezentacije Bahreina i Ujedinjenih Arapskih Emirata...

Emiratski rukometni savez i službeno je potvrdio da neće biti ništa od nastupa njihove reprezentacije na Svjetskom prvenstvu koje se početkom sljedeće godine održava u Kataru.

To je drugi otkaz u kratkom razdoblju, prvo je nastup otkazala reprezentacija Bahreina, a sada su joj se pridružili i Ujedinjeni Arapski Emirati. Razlog ovog otkaza je nedovoljna pripremljenost reprezentacije te određeni tehnički problemi.

Ujedinjeni Arapski Emirati trebali su igrati u skupini s Francuskom, Egiptom, Alžirom, Švedskom i Češkom dok je Bahrein trebao biti u grupi s Danskom, Poljskom, Rusijom, Argentinom i Njemačkom.

Hoće li pozivnicu dobiti neke druge dvije reprezentacije, bit će poznato 21. studenog na sastanku IHF-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2014. u 21:57
    Svašta još malo pa će Svjetsko prvenstvo u rukometu postati Europsko prvenstvo 2.0 s par momčadi iz Latinske Amerike, Sjeverne Afrike i Azije.
    Obrisan korisnik
  • sportoz08.11.2014. u 18:37
    Eto, uzalud su izbacivali Australiju da bi ugurali Njemačku. Baš me zanima hoće li sada Australci dobiti wild card ili možda ipak Island i Norveška. Skupine C i D postat će vrlo zanimljive u tom slučaju..
    sportoz
  • Obrisan korisnik08.11.2014. u 16:25
    Razlozi su vjerojatno politicki a ne sportski.Vjerojatno vise neka vrsta bojkota nego odustajanja.Ove dvije nacije ne smekaju Katar.To da je Al Jazeera smjestena u Kataru je samo razlog vise.
    Obrisan korisnik