Nogomet

Kramarić: "Bili bismo zadovoljni i bodom, ali Hrvatska je naviknuta na pobjede"

Borna Rupnik • četvrtak, 13.11.2014.
Kramarić: "Bili bismo zadovoljni i bodom, ali Hrvatska je naviknuta na pobjede"
Foto: FaH

Raspucani Rijekin napadač Andrej Kramarić ne dopušta opuštanje zbog neigranja Pirla i Verrattija, a pridružio se pohvalama za nastup Kovačevih izabranika u Londonu.

Hoće li Andrej Kramarić naći svoje mjesto u udarnoj jedanaestorici Hrvatske u kvalifikacijskom dvoboju protiv Italije, odlučit će izbornik Niko Kovač, a mladi napadač Rijeke nije želio komentirati niti sugestije da bi Hrvatska trebala zaigrati s dvojicom napadača, odnosno Kramarićem uz Marija Mandžukića.

"Naravno da bismo svi voljeli zaigrati u Italiji, ali izbornik će donijeti odluku i o taktici i o postavi. Igrači su ti koji moraju odigrati najbolje što znaju", rekao je Kramarić.

Hrvatska se u "šarenom" sastavu uspjela vrlo dobro suprotstaviti argentinskim zvijezdama na Upton Parku, a Kramarić priznaje da je i on želio zaigrati protiv tako uglednog protivnika. "Sigurno bih se volio okušati protiv Messija i društva, no Hrvatska je u Londonu bila odlična i pokazala da se ne moramo brinuti za budućnost".

Italija će u nedjelju u Milanu biti oslabljena za neigranje Pirla i Verrattija, koji su ozlijeđeni, a Kramarić podsjeća da Antonio Conte ima kvalitetne zamjene.

"Pirlo i Verratti su svjetske klase, ali treba paziti na svakoga tko istrči, svi su Talijani dobri pojedinci. Mi smo spremni. Bili bismo zadovoljni i bodom, ali Hrvatska je naviknuta na pobjede i mi ćemo od prve minute krenuti po nju, agresivno i pokušavajući nametnuti svoj ritam", najavio je.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.11.2014. u 23:44
    čemu minusi? izgubili smo od Brazila i Meksika.. Belgija nas naguzila.. utakmica nije ni počela, Talijanima fali pola repke, a mi bi već bili zadovoljni i bodom..
    Obrisan korisnik