Tenis

Dodig: "Očekujemo najteži mogući meč u finalu, ali nadamo se da možemo podići trofej"

Branimir Korać • subota, 15.11.2014.
Dodig: "Očekujemo najteži mogući meč u finalu, ali nadamo se da možemo podići trofej"
Foto: Kristijan Komarica

Ivan Dodig i Marcelo Melo napravili su fantastičan posao na Mastersu u Londonu, plasirali su se u finale i na korak su od savršenog završetka sezone. Tko god im dođe u finalu, očekuje ih iznimno težak posao...

Robert Lindstedt i Lukasz Kubot prijetili su, ali nisu uspjeli zaustaviti Ivana Dodiga i Marcela Mela. Početak meča nije bio najbolji za hrvatsko-brazilsku kombinaciju, Kubot i Lindstedt ipak su bili bolji.

"Krenuli su sjajno u meč i nismo imali šanse, samo smo željeli spasiti svaki svoj servis. Međutim vjerovali smo da će doći naše vrijeme ako barem djelomično padne njihova razina igre. To se na kraju i dogodilo, uzeli smo drugi set i odlično krenuli u treći što je presudilo. Mislim da smo potpuno zasluženo u finalu."

Protivnike u finalu još ne znaju, bit će to ili najbolji par svijeta Bob i Mike Bryan ili Francuzi koji su ih svladali u skupini Julien Benneteau i Edouard Roger Vasselin.

"Na korak smo od trofeja i nadam se da ćemo imati dovoljno snage i sreće da dođemo do pobjede. Pred nama je još dugačak put, očekujemo najteži mogući meč i moramo odigrati najbolje što možemo da bi se mogli nadati trofeju."

Braća Bryan i francuski par o drugom finalisti odlučit će od 19 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.11.2014. u 17:26
    čestitam
    Obrisan korisnik