Košarka

Bledsoe: "Kentucky bi eliminirao Philadelphiju, možda bi izgubio jednu utakmicu"

Branimir Korać • srijeda, 19.11.2014.
Bledsoe: "Kentucky bi eliminirao Philadelphiju, možda bi izgubio jednu utakmicu"
Foto: EPA

Branič Phoenix Sunsa Eric Bledsoe vjeruje da bi sveučilište Kentucky u seriji od sedam utakmica eliminiralo Philadelphiju. Ne samo eliminiralo već bi Philadelphia možda uhvatila tek jednu pobjedu...

Očajan start 76ersa u novu sezonu s deset poraza u deset susreta, dovodi do rasprava je li ova momčad 76ersa najnekonkurentnija u povijesti lige. Philadelphia ima veliki potencijal, posebno od iduće sezone, međutim ovosezonske predstave su vrlo loše.

Branič Phoenix Sunsa Eric Bledsoe smatra kako Philadelphia ne bi imala šanse u seriji protiv najboljeg sveučilišta Kentuckyja.

"Definitivno biram Kentucky.Mislim da bi Philadelphia uzela možda jednu utakmicu. Znam da će ljudi iz Philadelphije biti ljuti, ali volim svoje Wildcatse", pomalo navijački rekao je Bledsoe.

Inače, nedavno je pokrenuta rasprava o tome može li Kentucky igrati ravnopravno s nekim NBA momčadima i to nakon što je pregazio Georgetown (ne onaj slavni Georgetown) sa 121:52. Trener Georgetowna Chris Briggs tada je izjavio: "Rekao sam svojim igračima u svlačionici da ne očajavaju, da bi Wildcatsi s ovom igrom pobijedili neke NBA momčadi."

S druge strane John Calipari bio je malo realniji.

"Hvala treneru Briggsu. Da budem jasan, da igramo protiv bilo koje NBA momčadi, pregazili bi nas. Bilo koja", poručio je Calipari putem Twittera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.11.2014. u 00:43
    Sixersi ce, ako bude srece i zdravlja, za nekoliko sezona dominirat u NBA-u... Trenutno uzas, al u buducnosti strasna ekipa!
    Obrisan korisnik