Nogomet

Mourinho: "Fantastična predstava zrelog, samopouzdanog Chelseaja", Fabregas: "Briljantno"

Borna Rupnik • srijeda, 26.11.2014.
Mourinho: "Fantastična predstava zrelog, samopouzdanog Chelseaja", Fabregas: "Briljantno"
Foto: EPA

U taboru Chelseaja bilo je mnogo razloga za zadovoljstvo poslije uvjerljive pobjede u Gelsenkirchenu. Schalke je svladan rezultatom 5:0.

Jose Mourinho i njegov Chelsea očitali su svojem domaćinu u Gelsenkirchenu "nogometnu lekciju" i pobijedili 5:0, a portugalski stručnjak smatra da je to bila jedna zaokružena predstava njegove momčadi.

"Bila je to fantastična utakmica jedne zrele, samopouzdane momčadi. Ne pobjeđuje se svaki dan 5:0 u gostima u Ligi prvaka, pogotovo ne u Njemačkoj. Bilo je impresivno", rekao je Mourinho.

Chelsea će sigurno završiti kao pobjednik skupine: "Dobro se branimo jer se branimo sa svih 11 igrača. Dobro napadamo jer vjerujemo u sebe. Prava smo momčad. Možda nas čeka i neki lošiji rezultat, ali dobro igramo".

Igru svoje momčadi pohvalio je i Španjolac Cesc Fabregas, koji je na Stamford Bridge stigao iz Barcelone.

"Bez obzira jesmo li igrali brzo ili sporo, kontrolirali smo ritam utakmice. Bila je to briljantna predstava. Uživali smo, znamo što nam je činiti i nadam se da ćemo tako i nastaviti", kaže.

Posebna je to utakmica bila i za Roberta di Mattea, koji je s Chelseajem slavio naslov prvaka Europe. Međutim, poslije ovakvog poraza nije previše govorio o prošlosti.

"Imali smo svoju šansu kada smo pogodili stativu kod 0:1. Pokazali smo previše respekta, nismo bili dovoljno agresivni. Nismo igrali kako smo željeli, a Chelsea je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone. Ne smije im se ostaviti toliko prostora. Žao mi je zbog ovakvog raspleta, nije to bila lijepa večer za ljubitelje Schalkea", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2014. u 18:51
    fantastična predstava
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.11.2014. u 13:06
    Mou igra za svoj drugi klub Lokomotivu, pardon Sporting...
    Obrisan korisnik