Nogomet

Igor Štimac čeka rasplet pregovora: "Zanima me BiH, ali Halilhodžić je normalan i logičan prvi izbor"

Borna Rupnik • srijeda, 26.11.2014.
Igor Štimac čeka rasplet pregovora: "Zanima me BiH, ali Halilhodžić je normalan i logičan prvi izbor"
Foto: Kristijan Komarica

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac potvrdio je kako se nada izborničkoj funkciji u Bosni i Hercegovini, premda je svjestan da nije prvi kandidat.

Po raskidu suradnje sa Safetom Sušićem, bosanskohercegovačka reprezentacija uskoro će dobiti novog izbornika. Za jednog od kandidata slovio je i Robert Prosinečki, koji će po svemu sudeći uskoro i službeno preuzeti Azerbajdžan, a među zainteresiranima je i Igor Štimac.

"Naravno da me zanima izbornički stolac u BiH, ali bit ću legitiman kandidat tek ukoliko se Savez ne dogovori s Vahidom Halilhodžićem. Ukoliko je Vaha prvi izbor, što je normalno i logično, onda ostali nemaju šanse", poručio je bivši izbornik Hrvatske za Goal.com.

Halilhodžić je nedavno napustio turski Trabzonspor zbog lošijeg ulaska u prvenstvo i trenutačno je bez angažmana.

"Imena koja su se pojavila dovoljan su pokazatelj da Bosna i Hercegovina ima odličnu reprezentaciju s izvrsnim igračima. Većina imena su treneri koji imaju velike honorare, a vjerujem kako im je želja plasirati se na EP s Bosnom i Hercegovinom jer postoje realne šanse za to", nastavio je Štimac, koji poslije odlaska iz stručnog stožera Hrvatske nije radio kao trener.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2014. u 19:49
    Hrvoje o kakvim ti kvalitetama pričaš? Štico-seljačina zna samo kako su mu propadali "poslovi".Seljačina ona prava.Dno.Pao u Mamićevu zamku,ovaj ga se riješio zauvijek.Izmajmuniran je jer je Maminjo super odigrao kao i do sad kad se riješavao svih svojih protivnika.Štimac je nogometno... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.11.2014. u 17:31
    Nek si uzme Zokija za pomočnika :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.11.2014. u 16:45
    Zar nije imao ponudu iz ''Ukrajine''? Što je s time bilo? :D
    Obrisan korisnik
  • Hrvoje199026.11.2014. u 16:22
    A bitno da si u centru pažnje moj Štico, makar ti jebali majku na svakom kantunu, važno da si na nekoj funkciji. Šta je najgore mislin da ne bi bija toliko loš trener u nekom normalnom okruženju.
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik26.11.2014. u 15:44
    Maknite mi ovo dno da ga ne gledam.
    Obrisan korisnik