Nogomet

Pinto: "Još uvijek vjerujemo u prolaz i želimo pobjedu u Rumunjskoj"

Branimir Korać • srijeda, 26.11.2014.
Pinto: "Još uvijek vjerujemo u prolaz i želimo pobjedu u Rumunjskoj"
Foto: FaH

Nogometaši Dinama doputovali su u Rumunjsku gdje su već odradili trening uoči sutrašnjeg susreta protiv Astre. Modri su otputovali s još uvijek živom nadom u prolaz skupine...

Dugo su Modri bez utakmice, susret protiv Hajduka trebao im je poslužiti i za vraćanje natjecateljske forme i pripremu za Astru, no dogodilo se što se već dogodilo i Dinamo u Rumunjsku odlazi svjež, ali bez nastupa već neko vrijeme. Zoran Mamić ne očekuje laganu utakmicu, ali traži pobjedu jer je njegova momčad i dalje u igri za prolaz.

"Bit će to utakmica dva protivnika koja su podbacila u prva četiri kola. Srećom, mi još uvijek imamo teoretske šanse za prolaz, čekat ćemo dobre vijesti iz Škotske i učinit ćemo sve za pobjedu."

Protiv Rumunja Modri imaju dobre uspomene. Ove sezone upisali su tri pobjede u tri susreta.

"Petrolul i Astra su vrlo slične momčadi, podjednake kvalitete. Gledali smo sve Astrine utakmice, protiv Celtica i Salzburga bili su bolji, ali nisu imali sreće."

Astru dobro poznaje Ivo Pinto koji je dio karijere proveo u Rumunjskoj. On očekuje tešku utakmicu i tri boda Dinama.

"Bit će teška utakmica, ali mi još uvijek vjerujemo u prolaz i želimo pobjedu. Sigurno će biti puno teže nego u Zagrebu, no vjerujemo u svoju kvalitetu i tražimo pobjedu."

Susret počinje u 21:05.

I dok su seniori u Rumunjskoj, Dinamove mlađe kategorije gostovale su kod Hajduka. Pioniri Hajduka bili su bolji s 1:0, a kadeti Dinama slavili su s 4:2. Modri su se putem službene stranice zahvalili Splićanima na gostoprimstvu.

GNK Dinamo se želi zahvaliti HNK Hajduk na gostoprimstvu i načinu na koji su primili našu delegaciju na danas odigranim utakmicama mlađih kategorija. Također, GNK Dinamo se želi zahvaliti i splitskoj policiji na besprijekornoj organizaciji susreta.

Od dolaska u Split pa do povratka kući Modri su se osjećali izuzetno ugodno i na tome se zahvaljujemo našim sportskim rivalima iz Splita. Nažalost, na kraju utakmice umalo je došlo do incidenta koji osuđujemo jer smatramo kako slavlje djece nakon pobjede na nogometnom terenu ne može i ne smije biti razlog za nasilje nad njima.

Unatoč tome, sigurni smo kako to neće pokvariti ukupni dojam i lijepe uspomene koje naša delegacija nosi iz Splita..

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2014. u 21:59
    Od postanka svijeta zlo i dobro imaju svoje ime.Tako ce ostati do svrsetka makar se neki trudili to izmijesati. Dok se na Maksimiru pljesce na vijest sluzbenog spikera o pozitivnom rezultatu i prolasku u slijedece kolo europskog natjecanja, na igralistu istog kluba je zabranjeno radovati se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik