Nogomet

Rodgers: "Da nam je netko nakon ždrijeba ponudio ovakvu poziciju, odmah bi bila prihvaćena"

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.12.2014.
Rodgers: "Da nam je netko nakon ždrijeba ponudio ovakvu poziciju, odmah bi bila prihvaćena"
Foto: EPA

Liverpool na Anfieldu odlučuje o prolazu u osminu finala Lige prvaka. Dočekuje momčad Basela i mora doći do pobjede ako misli proći u nokaut fazu natjecanja...

Brendan Rodgers može poboljšati sumornu sezonu prolaskom u osminu finala Lige prvaka. Liverpool ne igra na razini prošle sezone što je i razumljivo nakon odlaska Luisa Suareza i velikih promjena u momčadi, međutim u Ligi prvaka još uvijek nije sve izgubljeno i pokušat će se ostvariti što je više moguće. Još uvijek je u igri prolazak skupine.

"Da nam je netko nakon ždrijeba Lige prvaka dao mogućnost da u posljednjem kolu sami odlučujemo o svojoj sudbini, odmah bi to prihvatili. U utorak će biti velika večer i na nama je da dovršimo posao. Mislim da smo u posljednjih nekoliko tjedana pokazali da se dižemo i igramo sve bolje. Ove sezone nedostajalo nam je konstantnosti u nastupima, ali iz utakmice u utakmicu i te faze se smanjuju. Znamo da nas očekuje teška utakmica, ali već puno puta smo uz pomoć naših navijača stigli do pobjeda", tvrdi Rodgers.

Rodgers upozorava da će igrači morati biti strpljivi i čekati na pravu priliku. Basel nije bezazlen protivnik i u Liverpoolu su toga svjesni.

"Ne moramo pobijediti u prvoj minuti, imamo 90 plus minuta za takvo što. Moramo biti strpljivi, igrati tehnički dotjerano i pametno, a s taktičke strane ne smijemo gubiti koncentraciju. Ako to ostvarimo, imat ćemo sjajne šanse za prolaz. Ne podcjenjujemo protivnika, Basel je na vrhu u Švicarskoj i sa svakim nastupom potvrđuje klasu. respektiramo ga, ali naš cilj je pobjeda i koncentrirani smo samo na nju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.12.2014. u 18:09
    u sljedećoj fazi lete van ko metak
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.12.2014. u 12:04
    Ajde ne ri-se. Remi u Baselu i malo bolje branjenje od onog tragikomičnog u Bugarskoj i već bi bili jednom nogom u knockout fazi.
    Obrisan korisnik