Nogomet

Trener Seville želi potvrdu snage: "Ne smijemo ni razmišljati o remiju protiv Rijeke"

Borna Rupnik • utorak, 09.12.2014.
Trener Seville želi potvrdu snage: "Ne smijemo ni razmišljati o remiju protiv Rijeke"
Foto: EPA

Trener španjolske Seville, Unai Emery, ističe kako je obveza njegove momčad pružiti maksimum u četvrtak protiv Rijeke te to ponoviti i u prvenstvu.

U naredne dvije utakmice, u Europskoj ligi protiv Rijeke te u Primeri protiv Eibara, Sevilla će imati pomoć svojih navijača. Trener španjolskog sastava Unai Emery naglasio je kako to smatra važnom prednošću svojih nogometaša.

"Ovo nam je zadnji tjedan natjecanja ove godine, ključni tjedan. Želimo završiti polusezonu što je bolje moguće, a za taj cilj nemamo boljeg saveznika od svog stadiona", poručio je Emery.

Momčad Matjaža Keka morat će pobijediti branitelja naslova ukoliko želi proći u drugi krug Europske lige, dok je Sevilli dovoljno i neriješeno.

"U glavama nam je samo prolaz skupine, ali Rijeci ćemo pristupiti tražeći pobjedu. Morat ćemo igrati dobro ako želimo biti dio šesnaestine finala. Na domaćem terenu osjećamo se snažno i potrudit ćemo se da tako i ostane. Ne smijemo ni razmišljati o remiju protiv Rijeke", zaključio je strateg Andalužana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!