Zimski sportovi

Iz Hrvatske do Colorado Avalanchea: Borna Rendulić debitirao u NHL-u!

Borna Rupnik • srijeda, 10.12.2014.
Iz Hrvatske do Colorado Avalanchea: Borna Rendulić debitirao u NHL-u!
Foto: Davor Sajko

Borna Rendulić upisao je svoje prve minute u NHL-u i tako ispisao novu stranicu povijesti hrvatskog hokeja.

Ovoga je ljeta 22-godišnji Borna Rendulić dobio priliku otići "preko bare". Potpisao je ugovor s Colorado Avalancheom, koji ga je poslao u svoju filijalu u AHL-u, Lake Erie Monsterse, gdje je u 21 utakmici upisao četiri gola i tri asistencije.

Međutim, Colorado ove sezone ima brojnih problema s ozljedama te je pozvao Rendulića natrag i dao mu priliku u dvoboju protiv Nashville Predatorsa.

Predatorsi su pobijedili 3:0, a Rendulić je dobio deset smjena te proveo ukupno sedam minuta i 47 sekundi na ledu, a jedan njegov udarac završio je na okviru gola.

Pogotke za Nashville Predatorse postigli su Forsberg u prvoj te Bourque i Neal u trećoj trećini, u samoj završnici utakmici, kada je Colorado Avalanche već igrao bez vratara te su poslali pak u praznu mrežu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.12.2014. u 02:45
    Istina mago, moj bed.
    Obrisan korisnik
  • mago10.12.2014. u 15:30
    Ne veli ženska "Borna Radulov", nego "Borna Rendulik", slušati malo bolje.
    mago
  • Obrisan korisnik10.12.2014. u 12:55
    evo sad se zudil...gledal tekmu...odlicna sansa je to bila za Bornu, mogao je i morao bolje to udarit al sta je tu je, bit ce jos prilike jer (dobio najvecu minutazu od pridoslica iz filijale). bio je relativno solidan prema naprjed al u obrani je plival sto je i logicno jer mu je to prva tekma... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.12.2014. u 09:36
    Bravo Borna. Na 0:48 je stativa, samo kaj zenska veli Borna Radulov, ali opis je dobar. http://www.nhl.com/gamecenter/en/recap?id=2014020417&navid=sb:recap&intcmpid=sb-highlights
    Obrisan korisnik