Košarka

Nate Jawai napustio Galatasaray, Pietro Aradori na izlaznim vratima

Branimir Korać • petak, 12.12.2014.
Nate Jawai napustio Galatasaray, Pietro Aradori na izlaznim vratima

Galatasaray u nastavku sezone neće imati na raspolaganju iskusnog krilnog centra Nathana Jawaija, a vrlo blizu odlasku je i Talijan Pietro Aradori. Niti jedan nije ispunio očekivanja, nisu dobili priželjkivanu minutažu i napuštaju Istanbul...

Velika očekivanja imali su u Istanbulu od Nathana Jawaija i Pietra Aradorija, međutim ona nisu ispunjena. Na kraju su loši nastupi doveli do razlaza.

Jawai je ove sezone bilježio tek nešto iznad tri poena po susretu, a Ergin Ataman u više navrata isticao je nezadovoljstvo njegovom pripremljenosti.

U razdoblju najteže krize istanbulskog kluba ove sezone, Jawai je bio jedan od onih koje je Ataman istaknuo kao razočaranje i u konačnici Australac je napustio klub.

Pietro Aradori također je u "procesu odlaska", u Istanbul je došao očekujući veliku minutažu i važnu ulogu, međutim nije se najbolje snašao i u Galatasarayu se žele riješiti njegovog ugovora i omogućiti mu promjenu sredine. Sudeći prema posljednjim informacijama, Aradori bi trebao ponovno igrati u Italiji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • mls13.12.2014. u 18:29
    U kojem svemiru je Nate Jawai krilni centar? Možda među sumo borcima...
    mls