Nogomet

FIFA prihvatila zahtjev Real Madrida, polufinale s Cruz Azulom na drugom stadionu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 14.12.2014.
FIFA prihvatila zahtjev Real Madrida, polufinale s Cruz Azulom na drugom stadionu
Foto: EPA

Polufinalni susret Svjetskog klupskog prvenstva u Maroku između Real Madrida i Cruz Azula ipak neće biti odigran u Rabatu. Na zahtjev Madriđana s kojim su se složili Meksikanci, mjesto odigravanja je promijenjeno...

Travnjak na stadionu u Rabatu u vrlo je lošem stanju nakon jučerašnjih četvrtfinalnih susreta na Svjetskom klupskom prvenstvu. Iako zbog natopljenog travnjaka uvjeti u drugom polufinalu između Cruz Azula i Western Sydney Wanderersa nisu bili regularni, utakmica je odigrana što je dodatno utjecalo na stanje s travnjakom.

Real Madrid službeno je zatražio od Fife promjenu mjesta odigravanja polufinalnog susreta, a ništa protiv tog zahtjeva nisu imali niti Meksikanci koji su se složili da uvjeti ne bi bili potpuno regularni.

FIFA je prihvatila njihove želje i dvoboj između Real Madrida i Cruz Azula odigrat će se umjesto u Rabatu - u Marrakechu.

Susret je na rasporedu 16. prosinca u 20 sati i 30 minuta. Ova promjena ujedno znači i da će se svih pet preostalih susreta odigrati u Marrakechu u razmaku od četiri dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!