Nogomet

Zidane izabrao Modrića, Ronalda i Messija u idealnih 11 koje bi volio trenirati

Mihaela Bradovski • utorak, 16.12.2014.
Zidane izabrao Modrića, Ronalda i Messija u idealnih 11 koje bi volio trenirati
Foto: EPA

Jedan od najvećih igrača sredine terena novijeg doba, Zinedine Zidane, trenerski posao započeo je u drugoj momčadi madridskog Reala s istaknutom željom da u budućnosti preuzme i prvu momčad. Prilikom gostovanja u programu francuske televizije poigrao se s idealnih 11 koje bi volio trenirati...

Zinedine Zidane gostovao je na Canal+ gdje je izabrao i idealnu momčad koju bi volio voditi. Zidane se odlučio za vrlo ofenzivnu postavu u kojoj u prvih 11 ima mjesta i za Luku Modrića.

Modrića je Zidane stavio u društvo Yaye Tourea u veznu liniju, a na njima bi bio zadatak pokrivati prostor iza četvorice fantastičnih napadača Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Zlatana Ibrahimovića i Karima Benzeme.

Iako je Manuel Neuer u ovom trenutku vjerojatno najbolji vratar svijeta, Zidane bi na golu ipak imao Ikera Casillasa dok bi mu posljednju liniju činili Marcelo, Sergio Ramos, Pepe i Daniel Alves.

Vrlo jako društvo čekalo bi na svoju priliku s klupe, a Zidane bi tu volio imati na raspolaganju Manuela Neuera, Philippa Lahma, Raphaela Varanea, Paula Pogbu, Andresa Iniestu, Francka Riberyja i Sergija Aguera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.12.2014. u 16:22
    Naravno.Pepe se preporodio.Mourinho mu je doduše uništio reputaciju zbog svoje bolesne opsesije i mržnje da izdominira Barcelonu.Kad se samo sjetim kick boxa koji su igrali.Aneclotti došao i preporodio.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2014. u 15:20
    Pepe je bolji i od Ramosa defanzivno, jedan od najboljih u svijetu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2014. u 13:57
    "It has been 1,076 days (almost 3 years) since Pepe last received a red card with Real Madrid. He played 132 matches in that period. " .. jedini sredisnji branic u spanjolskoj koji nema zuti karton dosada a igra redovno, pocinio tek pet faula dok pique ima 7 faula i 4 zutih. dok na... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Totalna_Pasiva16.12.2014. u 13:52
    Eh Zizou, za takve stvari imaš Football Manager pa slaži do mile volje :)
    Totalna_Pasiva
  • Ronaldo916.12.2014. u 12:25
    cudim se da nisu svi igraci iz Real Madrida, koliko igraca ima a on bi volio bas Pepea(zivcanjaka) trenirat, smijesno
    Ronaldo9