Zimski sportovi

Video: Tri gostujuće pobjede, Senatorsi i Starsi bez primljenog gola

Željka Jurkas • četvrtak, 18.12.2014.
Video: Tri gostujuće pobjede, Senatorsi i Starsi bez primljenog gola

Tri susreta odigrana u srijedu navečer u NHL-u, a gosti su uzeli sve tri pobjede. Senatorsi i Starsi su zaključali mreže, a Bruinsi su drugi bod pokupili u produžetku...

Devilsi su dominirali susretom, a Craig Anderson je trećim shutoutom sezone ukrao utakmicu za Senatorse. Više nego dvostruko veći broj udaraca i solidna igra kroz sve tri trećine nisu bile dovoljne domaćinima koji su prvi gol primili na prvom penalty killu, a zadnji, istoga strijelca Kylea Turrisa u praznu mrežu sekundu prije isteka vremena. Izjednačeniji susret s istim rezultatom odigran je u Rogers areni u Vancouveru. Kari Lehtonen obranio je 27 udaraca za svoj drugi shutout sezone, a backhand iz oštrog kuta Coltona Scevioura prevario je Eddia Lacka i prošao mu preko ruke. Antoine Roussel dodao je još jedan gol u praznu mrežu na kraju susreta.

Bruinsi i Wild su odigrali jaku utakmicu u kojoj je Niklas Svedberg (.946%sv) briljirao za goste i zadržao veliku ofenzivu Minnesote, poglavito u drugoj trećini u kojoj je obranio 20 udaraca na svoja vrata. Patrice Bergeron donio je vodstvo Bruinsima udarcem uz desnu stranu ograde koji se odbio od leda i prevario Niklasa Backstroma. Domaćini su izjednačili devet minuta prije isteka vremena, a Loui Eriksson je prekinuo niz od tri poraza Bostona pravovremeno naletjevši na dodavanje Carla Soderberga u drugoj minuti produžetka.

NHL

New Jersey Devils – Ottawa Senators 0:2 (0-1 PPG Turris;; 0-2 EN Turris)

Minnesota Wild – Boston Bruins 2:3 OT (1-0 Soderberg, 1-1 Brodziak, 1-2 Bergeron;; 2-2 Pominville; 2-3 Eriksson)

Vancouver Canucks – Dallas Stars 0:2 (; 0-1 Sceviour; 0-2 EN Roussel)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!