Košarka

LeBron James: "Imamo talent, ali talent nam neće donijeti pobjede. Nemamo kemiju"

Borna Rupnik • četvrtak, 18.12.2014.
LeBron James: "Imamo talent, ali talent nam neće donijeti pobjede. Nemamo kemiju"

Nakon visokog poraza od Atlanta Hawksa, LeBron James ponovio je kako je pred Cleveland Cavaliersima mnogo posla ukoliko žele kandidirati za sam vrh.

Čak 127 primljenih koševa od Atlante, u porazu od 29 koševa razlike, nagnalo je prvu zvijezdu Clevelanda, povratnika LeBrona Jamesa, da opet upozori svoje suigrače kako je nužno biti koncentriran iz dana u dan.

"Moramo nastaviti napredovati, svatko od nas, moramo neprestano raditi korak po korak naprijed. S igračkim kadrom koji imamo u svlačionici, možemo se nositi sa svima kada samo na najvišoj razini, ali zato moramo ostati usredotočeni", izjavio je James poslije utakmice.

"Ne smijemo napraviti korak unatrag jer druge momčadi imaju bolju kemiju, bolje zajedništvo, što su izgradili proteklih godina. Mi to nemamo. Imamo talent, ali talent nam neće donijeti pobjede", zaključio je.

Cavaliersi drže peto mjesto Istočne konferencije s omjerom 14-10, a i trener David Blatt razmatra sve opcije koje su mu na raspolaganju.

"Razmišljamo o svemu. Iskreno, mislim da prva petorka nije problem, čini se da dobro startamo. Međutim, možda ću nešto morati mijenjati kako bi se izazvala reakcija", otkrio je Blatt.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!