Ostali sportovi

Kutija šibica ugostila Male sportaše, skupljeni pokloni za djecu iz dvaju domova

Mihaela Bradovski • utorak, 23.12.2014.
Kutija šibica ugostila Male sportaše, skupljeni pokloni za djecu iz dvaju domova

Humanitarno-sportski događaj "Mali sportaši velikog srca 2014" održan je u subotu, 20. prosinca i to osmi puta za redom. Na priredbi u 'Kutiji šibica' skupljali su se pokloni za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi domova Sv. Vinko i Sv. Terezija od malog Isusa...

Slika 1 od 1.

Ovoga puta mali sportaši su posjetili 'Kutiju šibica', dok su njihovi roditelji, bake, djedovi i prijatelji ispunili tribine popularne sportske dvorane. Događaj je okupio više od 400 malih sportaša.

Roditelji i gosti na tribinama mogli su tako uživati u sportskim igrama koje su oduševile sve prisutne, a mali sportaši su ovom prigodom pokazali i humanitarni karakter kada su pri dolasku darovali svatko po jednu ili više igračaka za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi domova Sv. Vinko i Sv. Terezija od malog Isusa.

Osim igračaka, roditelji malih sportaša i ove su godine skupili i razne druge potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.

"Cijeli događaj je humanitarnog predznaka", rekao nam je Trpimir Petrač predsjednik Udruge te dodao: "Događaj organiziramo osmu godinu zaredom. Kao i svake godine događaj smo zamislili kao ležerno predbožićno druženje svih onih koji su uključeni u rad Malih sportaša. Svi smo jedna mala obitelj, treneri, voditelji, volonteri, roditelji i naravno djeca polaznici kojima želim posebno zahvaliti što su prepoznali našu nakanu i donirali igračke za djecu iz domova."

"Svaka čast Malim sportašima, još su jednom pokazali kako i oni najmanji mogu biti veliki!", riječi su to jednog tate koje možda i najbolje opisuju ovaj plemeniti događaj.

Na kraju priredbe svoj djeci sudionicima podijeljeni su prigodni darovi koje su osigurali donatori ove humanitarne akcije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!