Nogomet

Branku Karačiću uručen otkaz u Zrinjskom: "Sramotan potez uprave"

Borna Rupnik • subota, 27.12.2014.
Branku Karačiću uručen otkaz u Zrinjskom: "Sramotan potez uprave"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski trener Branko Karačić više nije trener mostarskog Zrinjskog, kluba s kojim je osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Nakon dvije i pol godine na klupi Zrinjskog, Branka Karačića dočekala je obavijest o raskidu suradnje. Uprava kluba donijela je "jednoglasnu odluku".

Karačiću se takav rasplet situacije nije nimalo svidio, te je naglasio kako su igrači i navijači cijelo vrijeme bili uz njega.

"Dobio sam danas uvredljivu 'čestitku' za Božić od ljudi koji vode Zrinjski. Osjećam se povrijeđenim. Potez uprave Zrinjskog je sramotan. To je sve što u ovom trenutku mogu reći", izjavio je Karačić za bosanskohercegovački Klix.

Nakon 15 odigranih jesenskih kola, Zrinjski je treći na prvenstvenoj tablici, sa samo tri boda zaostatka za vodećim Širokim Brijegom te samo jednim za drugoplasiranim Sarajevom. U posljednjem kolu prije zimske stanke, Zrinjski je upravo sa Širokim Brijegom odigrao 0:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • staropramen29.12.2014. u 03:16
    Branko Karačić o nogometu zna više od Zokija, Tudora, Pamića, Čačića i Scorije zajedno... jedini bi s njim u rečenicu mogao stati Kek... ali neka njega u Bosni, mi imamo majstore :)
    staropramen
  • Shadowfax28.12.2014. u 12:13
    A možda nemogu pratiti njegove apetite.
    Shadowfax
  • Lucky number 1327.12.2014. u 23:26
    Koji redikuli ne možeš virovat! Čovik prvak, u ovom prvenstvu zaostaje samo tri boda i dobije otkaz. Ma da je najgori na svitu (a nije) ima rezultat koji ga je triba dugoročno držat na klupi. Katastrofa od uprave!
    Lucky number 13