Nogomet

Bez Hrvata u Uefinih 11 2014. godine, Modriću veće povjerenje bivših igrača nego navijača

Branimir Korać • petak, 09.01.2015.
Bez Hrvata u Uefinih 11 2014. godine, Modriću veće povjerenje bivših igrača nego navijača
Foto: EPA

UEFA je objavila rezultate izbora najboljih 11 u 2014. godini. U konkurenciji su bili i Luka Modrić i Ivan Rakitić, no obojica su ostali bez ulaska u idealnu momčad čemu je bliži bio Modrić...

8.5 milijuna posjetitelja Uefine službene stranice glasovalo je u izboru za najboljih 11 u protekloj godini. Svoje glasove dala su i 22 bivša nogometaša od kojih je dio njih u najboljih 11 uvrstio Luku Modrića Just Fontaine, Jegor Titov, John Buttigieg, Leonid Burjak, Deco, Igor Dobrovoljski, Krasimir Balakov i Mario Stanić iz Uefinog žirija dali su glasove Modriću dok Rakitić nije dobio nijedan glas.

Ukupno je Modrić zaradio oko 195 tisuća glasova dok je Rakitić dobio oko 70 tisuća, a za ulazak u veznu liniju bilo je potrebno nešto iznad 300 tisuća glasova.

Najpopularniji je bio Cristiano Ronaldo koji je zaradio nešto iznad 598 tisuća glasova, a slijedio ga je Sergio Ramos s gotovo 575 tisuća glasova.

Idealnih 11 čine:

Manuel Neuer (Bayern) - Philipp Lahm (Bayern), Sergio Ramos (Real Madrid), Diego Godin (Atletico Madrid), David Alaba (Bayern) - Arjen Robben (Bayern), Toni Kroos (Real Madrid), Angel di Maria (Manchester United) - Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Zlatan Ibrahimović (PSG), Lionel Messi (Barcelona).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.01.2015. u 09:40
    Konačno je i navijačima došlo iz guzice u glavu(istina,dugo im je trebalo) pa da shvate da je Hrvatski vrtni patuljak obična medijska prevara.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.01.2015. u 23:40
    Robben krilo igra vezu.Realno bi bilo Yaya Toure,Modrić,Di Maria u vezi.Ovaj Ramos igra na rubu crvenog svaku tekmu.Miranda,Hummels,Silva.Svi su bolji od njega.Ovo ostalo je opravdano.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.01.2015. u 23:17
    Ova momčad je kretenska!
    Obrisan korisnik