Rukomet

Duvnjak "super spreman" za SP: "Želim sva zlata s Hrvatskom, od toga ne odustajem"

Borna Rupnik • nedjelja, 11.01.2015.
Duvnjak "super spreman" za SP: "Želim sva zlata s Hrvatskom, od toga ne odustajem"
Foto: FaH

Domagoj Duvnjak proglašen je u subotu za najboljeg hrvatskog rukometaša u 2014. godini, a njegov je cilj doći do samog reprezentativnog vrha.

Nekoliko dana prije početka svjetske smotre u Dohi i prve utakmice s Austrijom, Domagoj Duvnjak dobio je priznanje za najboljeg hrvatskog igrača protekle godine, a na novo veliko natjecanje odlazi s prisjećanjem na Europsko prvenstvo u Danskoj.

"Žao mi je jedino što u Danskoj nismo osvojili medalju jer to bi bila kruna svega. Mislim da smo sveukupno gledajući igrali odličan rukomet, ali da nismo imali sreće u nekim situacijama, da se Landin razbranio i da je na kraju samo sretno sve otišlo na dansku stranu", kaže.

"Ako bih detaljizirao, uvijek bih mogao poći od sebe i reći, da sam ja igrao bolje, ali mislim da to nema smisla. Svi smo mi to željeli, a koliko, to je najbolje pokazala atmosfera u svlačionici nakon utakmice. Tuga je rekla sve", sažeo je hrvatski reprezentativac u razgovoru za SN.

Hrvatska ne smije biti "neskromna", ističe Duvnjak i naglašava: "Želim osvojiti sva zlata s Hrvatskom i od toga ne odustajem. Kad nisam umoran, osjećam se odlično, super sam spreman".

Najboljom rukometašicom proglašena je Andrea Penezić, a najboljim trenerom izbornik Slavko Goluža.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.01.2015. u 14:08
    Najbolji trener Slavko Goluža!? hahahahahahaha. Jebem ti Hrvatsku rukometnu struku ako je on najbolji trener! Prestrašno!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.01.2015. u 11:44
    Ma idemoooooo!!!
    Obrisan korisnik