Tenis

Lučić Baroni predala meč prvog kola turnira u Hobartu zbog ozljede

Branimir Korać • ponedjeljak, 12.01.2015.
Lučić Baroni predala meč prvog kola turnira u Hobartu zbog ozljede
Foto: EPA

Mirjana Lučić Baroni nije niti pola sata izdržala u meču protiv Bojane Jovanovski. Zaustavila ju je ozljeda zbog koje je bila prisiljena predati meč nakon svega sedam odigranih gemova...

Loše vijesti dolaze iz Hobarta gdje je Mirjana Lučić Baroni imala posljednju provjeru uoči Australian Opena. Na žalost teren je napustila nakon sedam gemova, službeno zbog ozljede lijeve noge.

Lučić Baroni imala je dosta problema s kretanjem i Bojana Jovanovski je to koristila te je brzo došla do 5:1. Odigrala je Mirjana još jedan gem, osvojila ga i nakon toga predala meč.

Ovo nisu nikako dobre vijesti uoči početka prvog Grand Slam turnira sezone i ostaje nada kako ipak nije riječ o nečem ozbiljnijem i da će se Lučić Baroni oporaviti do početka Australian Opena.

Posljednje turnire pod hrvatskom zastavom odrađuje Ajla Tomljanović koja je upisala još jedan poraz, ovaj put od Talijanke Karin Knapp. Nakon izgubljenog prvog seta sa 7:5, Tomljanović je povela u drugom s 2:0 da bi nakon toga izgubila narednih šest gemova i oprostila se od turnira.

WTA Hobart, prvo kolo:
Bojana Jovanovski (Srbija) - Mirjana Lučić Baroni (Hrvatska) 5:2 predaja
Karin Knapp (Italija) - Ajla Tomljanović (Hrvatska) 7:5, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!