Nogomet

Susret Eduarda i Srne u Brazilu: "Šahtar će mi uvijek biti u srcu"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 19.01.2015.
Susret Eduarda i Srne u Brazilu: "Šahtar će mi uvijek biti u srcu"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ukrajinski Šahtar iz Donecka na pripremama je u Brazilu, a odigrao je i prijateljsku utakmicu protiv Eduardovog Flamenga, kojemu je to bio poseban doživljaj.

Bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji član Šahtara iz Donecka, Eduardo Alves da Silva, danas brani boje Flamenga, a sa svojim se bivšim suigračima susreo u prijateljskom susretu u Brasiliji. Završilo je bez pogodaka (0:0), a Eduardo s jedne i Darijo Srna s druge strane odigrali su po prvih 45 minuta.

"Uvijek je lijepo susresti stare prijatelje, pogotovo Srnu kojeg nisam vidio dulje vremena. Oduševljen sam što je Šahtar došao u Brazil, klub iz Donecka uvijek će mi biti u srcu. S njime sam osvojio brojne trofeje i pratim njihove utakmice kada god mogu i navijam za njih", izjavio je hrvatski napadač.

"Poslije Šahtara razmišljam samo o nogometu, Flamengu i budućnosti, a navijačima Šahtara želim zahvaliti jer su uvijek bili sjajni. Nadam se da će i ostati takvi, 12. igrač na terenu", dodao je Eduardo izrazivši podršku Šahtaru u borbi za domaći naslov i dobar plasman u Ligi prvaka.

Eduardu je prije utakmice uručen i prigodan dres Šahtara s brojem 113 na leđima, brojem njegovih utakmica za Ukrajince, a kapetan Darijo Srna prokomentirao je: "Četiri smo godine živjeli zajedno, pili kavu, ispisivali Šahtarovu povijest. Eduardo je sjajan čovjek i nogometaš koji je mnogo napravio za klub. Dugo sam igrao s njime i drago mi je da smo došli igrati protiv Flamenga".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!