Tenis

Obradović potvrdio: "Drago mi je da će protiv Hrvatske igrati i Đoković i Troicki"

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.01.2015.
Obradović potvrdio: "Drago mi je da će protiv Hrvatske igrati i Đoković i Troicki"
Foto: EPA

Izbornik srpske Davis kup reprezentacije Bogdan Obradović potvrdio je da će Srbija dočekati Hrvatsku u Kraljevu s Novakom Đokovićem u postavi, a društvo će mu praviti Viktor Troicki...

Hrvatsku očekuje od 6. do 8. ožujka vrlo težak posao u Kraljevu. Iako je dosta vremena do tada i upitno je kako će obje reprezentacije izgledati po pitanju forme igrača, jasno je da nastup Novaka Đokovića stavlja Srbiju u status favorita.

"U stalnom sam kontaktu s Novakom i drago mi je da će on igrati u tom susretu. Jednako tako i Viktor Troicki koji je osvajanjem Sydneya pokazao da je u sjajnoj formi, dodajte tu i Krajinovića i Lajovića i jasno je da imamo dobru reprezentaciju", rekao je Bogdan Obradović prilikom potpisa ugovora između Teniskog saveza Srbije i Grada Kraljeva.

Obradović ne očekuje lagan posao protiv Hrvatske koju jako dobro poznaje i smatra da će biti potrebno odigrati odlično kroz tri dana ako se misli do pobjede.

"S Hrvatima se sjajno poznajemo, već smo puno mečeva međusobno odigrali. Vidjeli ste i susret između Đokovića i Karlovića nedavno, iako je Novak najbolji tenisač svijeta, morat će dati sve od sebe da pobijedimo."

Još je prerano za odluku o hrvatskom sastavu za ovaj nastup, dosta toga će ovisiti i o stanju s Čilićevom ozljedom iako nema naznaka da bi se rehabilitacija mogla produžiti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • teniosac20.01.2015. u 20:10
    biće zanimljivo..
    teniosac
  • chepo20.01.2015. u 07:12
    Akademik Ivo, daj sve od sebe
    chepo