Košarka

Repeša: "Pobjeda u Rimu posve bi nas približila osmini finala Eurokupa"

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.01.2015.
Repeša: "Pobjeda u Rimu posve bi nas približila osmini finala Eurokupa"
Foto: EPA

Košarkaši Cedevite večeras gostuju u Rimu kod Virtusa gdje će tražiti pobjedu kojom bi nastavili dobar niz nastupa u Eurokupu. U prva dva kola svladali su u Zagrebu Zaragozu te u gostima Volgograd, a sada ih očekuje gostovanje u Rimu...

Rimski Virtus nova je prepreka za Cedevitu koja će večeras od 20:45 sati tražiti novu pobjedu u Eurokupu. Trener Zagrepčana Jasmin Repeša ističe koliko bi ova pobjeda značila Cedeviti.

"Ovo je jako važna utakmica za nas. Još jedna pobjeda potpuno bi nas približila osmini finala Eurokupa, a poraz bi nas vratio na početak. Virtus je šuterski sjajna momčad, ispucala je puno šuteva za tri poena protiv Zaragoze i Volgograda i ima puno igrača koji u sjajnom šuterskom danu mogu stvoriti velike probleme. Jedva čekam i da se ponovno susretnem sa svojim rimskim prijateljima", kaže Repeša.

Težak posao očekuje i Luka Babić, no on je optimist i vjeruje u pobjedu svoje momčadi.

"Vjerujemo u sebe, posebno nakon ove dvije pobjede protiv Volgograda i Igokee. Moramo igrati kao momčad jer znamo kakav nas protivnik očekuje. Virtus je protiv Zaragoze ispucao 35 šuteva za tricu i to sve govori kakav su momčad. Moramo odigrati čvrstu obranu, uzeti obrambene skokove i pokušati ubaciti što je više poena u tranziciji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!